Арх.Юлий Фърков и художникът Иван Пенев в Инициативния комитет за Мая Шишкова

снимка: Цена Желязкова, infomreja.bg

Трийсет души ще влязат в Инициативния комитет, който ще застане от името на гражданите зад кандидатурата на Мая Шишкова за кмет на община Кюстендил. Сред тези, които до момента са дали съгласието си имената им да бъдат в него, са  архитект Юлий Фърков и художникът Иван Пенев. Провеждаме срещи с хора, които са публично познати и имат висок обществен и професионален авторитет, каза кандидатката на БСП за нов кмет на Кюстендил.Тя е заяви,че хората нямат нужда от неизпълними предизборни обещания, и че това, което ще залегне в нейната предизборна програма, ще бъде не в рамките на илюзиите, а на възможното.Една от основните й задачи ще стане измъкването на Кюстендил от дъното на класацията сред областните градове в страната и придвижването му с десетина места напред с амбицията при един втори мандат градът да се нареди в челната десетка.

При срещите си с хората от крайните квартали и малките села чувам, че те одобряват направеното в сегашния кметски мандат за центъра на Кюстендил, но заедно с това припомнят, че не може само лицето на града да е измито и подредено. Кварталните градинки от години не се подържат, в тях няма нито зеленина, нито детски съоръжения, а улиците дори не само по кварталите, а даже и малко встрани от центъра са затънали в трева и са с разбити тротоари - това не е коректно към гражданите, защото данъци плащат всички и грижите на Общината трябва да бъдат справедливо разпределени във всички посоки, заяви Мая Шишкова. Предизборният инициативен комитет ни е нужен именно за това добри специалисти от различни сфери да представляват интересите на кюстендилските граждани и да дават професионални съвети на администрацията кое е най-важното, което трябва да се прави за цялата община.
 

КОМЕНТАРИ

Нещо да не бъркате?22:38 - 11.07.2011
Иван Пенев беше от БСП някога, доста отдавна.После отиде май в АСП или нещо подобно.Беше и в листата на НДСВ за съветник, след това мисля, че припозна за свои Инициатива за Кюстендил-Осогово.Не вярвам сега да се е върнал обратно към червените, сигурно това е някаква грешка или някакъв майтап.
Иван Андонов22:33 - 11.07.2011
Ама защо ме набърквате в инициативния комитет? Аз съм си вътре в съветническата листа на другарите. И племенникът ми Адриан вече го интервюират по вестниците като едно от лицата на младежкото БСП.Цялото читалище съм го предоставил за партийна дейност на БСП. Дотук работех по фалшиви хроекти за пари.Оттук нататък започвам работа само по реални проекти за власт.С Мая и Мая!
Sabbath17:37 - 11.07.2011
Леле божичко!!! Какви журналисти пишат в тоя сайт???? Художникът Иван Андонов??? Пенев имате впредвид, може би??? Или просто по инерция от предишната преписана новина за ч-ще "Братство" сте се объркали???
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK