Община Дупница прави организация за ваксиниране на възрастните по селата

Снимка: Infomreja.bg

Tе искат да се ваксинират, но или са самотно живеещи или не могат да се транспортират поради някаква причина

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев разпореди да бъде направена организация по осигуряване възможността на възрастни и хора с двигателни проблеми от селата, които искат да се ваксинират. Причината е, че има отправени молби до него за транспорт, с който да достигнат до ваксинационен център поради невъзможност да си осигурят такъв.

"Имам няколко подобни молби само последните дни, предимно от жители в селата. Tе искат да се ваксинират, но или са самотно живеещи или не могат да се транспортират поради някаква причина.

Разпоредих да бъдат информирани кметовете на селата да запознаят жителите, че за трудноподвижни хора ще осигурим мобилен екип, който да посети селото и ваксинира желаещите на място. Като сме готови със списъците с желаещите - ще изготвим график", обясни инж. Чимев.

Освен към кметовете по села, попадащите в тази група хора, могат да се запишат и на тел. 0876 32 10 66 всеки работен ден от 9,30 до 17 часа. Крайният срок за записване при кмета на селото или на телефона е 21 януари.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK