Световен ден на снега в Осогово

Снимки: ТД "осогово"

ТД „Осогово“ – Кюстендил, организира интересни игри с награди

За Световния ден на снега туристите от туристическо дружество „Осогово“ гр. Кюстендил, организираха снежен празник в Осоговската планина. В местността „Студен кладенец“ се събраха туристи от всички възрасти и след чаша кафе и чай, всички бяха готови за забавлението.

Какво е зимата без правенето на снежни човеци? Ако поне веднъж не направиш такъв, имаш чувството, че изобщо не е имало зима. Туристите направиха четири снежни фигури. Всичките бяха много оригинални и неповторими.

Настроението се приповдигна и под съпровода на снижни детски песни. Последваха стрелба в кош, снежен бейзбол, снежно хоро, „двама са малко трима са много“, точна стрелба и други.  Зимното дърпане на въже създаде много емоции, защото при играта често се случва единия отбор да падне, а какво по-безопасно от това да паднеш в пухкавия бял сняг. Зимата е най-подходящият сезон за много интересни игри и за дишане на малко свеж въздух.

Разбира се, най – интересната част след всичките игри са наградите. Имаше за всеки по нещо: за най – малкия участник – Алекс /само на 3 години/, за най – активните /Никола - 4 год. и Яна – 10 год./, приз „Снежна принцеса“ – принцеса Яна и приз „Снежна кралица“- кралица Димитринка и много други. Всички останаха много доволни от гостоприемството на домакините на обект „Студен кладенец“.

Туристите с нетърпение очакват следващите прояви на ТД „Осогово“ гр. Кюстендил. И както и да се каза тя, важното е, да се забавляваме!!!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK