Кукленият театър в Благоевград с две представления тази събота и неделя

Снимки: Община Благоевград

Те са „Вълшебното огледало“ и „Малката Самовила“

Общински куклен театър – Благоевград, ще представи в събота от 11.00 часа постановката "Вълшебното огледало". Представлението е сценичен разказ за група деца и тяхното поведение в контекста на съвсем естествен детски живот на улицата или в квартала.

Но дали техните игри, закачки или породилите се конфликти помежду им прерастващи в по-сложни взаимоотношения са допустими, ще оставим да анализирате и оцените самите Вие. Чудесно, много детско, закачливо и емоционално представление!

Текстът  и постановката са на Кирякос Аргиропулос, сценографията и куклите са дело на Жени Лачева, музиката е на Георги Красимиров – Герасим. Героите ще превъплътят артистите Виктор Кападжиев, Наталия Петкова, Дияна Георгиева и Иван Тодоров.

В неделя, 13 март, от 11.00 часа ще бъде пресъздадена „Малката самовила“, спектакълът с номинация за ИКАР 2022.

Можете да дадете своя вот на посочения линк, в раздел – Куклен спектакъл: https://bit.ly/3Ia7L04

Билети могат да бъдат закупени на касите на театъра в бившия младежки дом, както и да се направят и резервации на телефони: 0878 881 793 и 0877 600 180

Сезон 2021/2022 на “Общински куклен театър - Благоевград” се реализира с подкрепата на Едногодишна програма за подкрепа на частни и професионални организации в областта на изкуствата на Национален фонд "Култура".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK