Кукленият театър в Благоевград представя „Малката Самовила“, номинирана за ИКАР 2022

Снимка: Община Благоевград

Представлението ще бъде играно на 26 февруари от 11.00 часа

Общински куклен театър - Благоевград, ще представи „Малката Самовила“. Постановката е с номинация за ИКАР 2022 г. за най-добър куклен спектакъл и ще бъде играна на 26 февруари (събота) от 11.00 часа.

Всеки, който желае, може да даде своя вот в онлайн гласуването на посочения линк, в раздел – Куклен спектакъл: https://bit.ly/3Ia7L04

„Малката Самовила“ е историята за едно умно и изключително интересно момче, което може да има всичко, което поиска, но си няма никой, с когото да си поговори. В една чудна нощ, когато "луната свети като ден", насред гората, нашият млад герой среща Нея - малката самовила. Тя е горско същество, орисано да пораства, когато е обичано и да се смалява, когато не е.

Историята за човешките взаимоотношения ще ни разкажат актьорите - Атанас Димитров, Наталия Петкова, Дияна Георгиева, Десислава Чардаклиева, Йоана Рачева, Виктор Кападжиев, Александър Станковски. Драматизацията е на проф. Славчо Маленов, режисьор е Албена Георгиева, художник - Юлияна Войкова-Найман, а музиката е дело на Христо Намлиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK