Ангел Гераксиев се регистрира като кандидат-кмет на Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg

Председателят на ПК „Възраждане" Ангел Гераксиев се регистрира в ОИК като кандидат-кмет на община Гоце Делчев.
На предишните местни избори той се състезаваше от  „Коалиция за Гоце Делчев", но за този вот кандидатурата му е издигната от партия  „Български социалдемократи".

Гераксиев, през отминаващия вече мандат, бе общински съветник. Той оглавява листата на кандидатите за общински съветници. Второто място е запазено за адвокат Валя Рупчина, след това са д-р Константин Гулев, Мария Бозукова, д-р Бонко Караяков,  Димитър Самандов, Петър Москов и др.

От същата партия  в ОИК - Гоце Делчев са регистрирани и кандидат-кметове на селата Господинци - Ахмед Ходжов, за село Баничан - Костадин Мандев и за село  Корница - Айша  Гюнджиева.  
 

КОМЕНТАРИ

!!!11:52 - 20.09.2011
Всички са крадци и измамници. Всички крадат. Няма нови няма стари. Никой не може да каже кой как ще се справи през следващия мандат! Разбира се, че всеки кандидат си има врагове и поддръжници. Някои са доволни други не и естествено винаги водени от някакви лични мотиви. В този ред на мисли аз смятам, че е добре Гераксиев да стане кмет, защото притежава качества за такъв!
ива09:20 - 20.09.2011
Той Гераксията е готов на всичко за да се задържи в политиката, така по-дълго ще може да си краде и той като бившите свои съпартиици от БСП.
х22:59 - 19.09.2011
той гераксията прие специално в заведението си кандидата на герб плевнелиев пък после казва че е социалдемократ - какво ли не е той всичко само да влезе във власта
МОНИ20:46 - 19.09.2011
И В ТАЗИ ЛИСТА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦ. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, ЗА СЕГА ЕДИНСТВЕНТА ХУБАВА ЛИСТА Е НА ГЕРБ- ВСИЧКИ ДРУГИ СА СМЯХ И ТО ГОЛАЯМ.

FACEBOOK