ГЕРБ в община Благоевград отчете успешна кампания и избра делегати за Националното събрание

Снимки: ГЕРБ-Благоевград

Общинската структура на ГЕРБ избра 13 делегати за Националното събрание

ГЕРБ – Благоевград, е първа политическа сила в общината и на отминалите парламентарни избори, като получи 34,43% от гласовете на упражнили правото си на вот. Това отчете общинският ръководител Росица Димитрова на провелото се събрание на партията в Благоевград.

„Въпреки негативната кампания срещу нас, показахме, че заедно сме силни и можем да се справим и в най-трудните ситуации, затова благодаря на всички за енергията и усилията, които положихте, за да постигнем тази победа”, каза още Росица Димитрова.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков отчете, че партията е с втори най-добър резултат в страната.

„Получихме покрепата на над 53 000 от гласувалите на 4 април, или 34, 95%, втората политическа сила остава далеч зад насq като разликата е с над 20% преднина от опонентите. Убедителна победа, която нямаше да е възможна без всеки един от вас. Благодаря на всички, които гласуваха за кандидатите на ГЕРБ-СДС”, подчерта Андрей Новаков.

Гост на събранието бе народният представител Стефан Апостолов.

Общинската структура на ГЕРБ избра 13 делегати за Националното събрание на политическата сила, което ще се проведе на 11 май.

Освен избраните делегати, съгласно Устава на ГЕРБ, по право в Националното събрание ще участват областният координатор Андрей Новаков, общинските ръководители, народните представители, кметове на общини и председатели на общински съвети, министри и областни управители, които са членове на политическата сила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK