Костадинов заговори за Майдан и поиска избори

Снимка: Infomreja.bg

Мандатът да бъде върнат незабавно от Николай Денков, поиска Костадинов

С декларация на "Възраждане" започна днешното заседание на Народното събрание. Тя беше във връзка с вчерашното изслушване на ръководителите на служби в парламента, пише news.bg.

Лидерът на партията Костадинов заговори за "Майдан" от парламентарната трибуна и заяви, че вчерашният ден е "исторически момент", в който бяха вдигнати маските на задкулисието. По думите му вече на всички е ясно, че България не е суверенна държава, а се управлява от посолства или посолството. Това се разкрило вчера от изслушването на шефовете на службите в парламента, в чийто думи от "Възраждане" чуват потвърждение на тезите си.

"От вчера вече представители на втората парламентарна политическа сила говорят, че България трябва да бъде изтрита от картата на света", заяви Костадинов, според когото обаче и "втората политическа сила няма моралното основание да заема банките тук".

Мандатът да бъде върнат незабавно от Николай Денков, поиска Костадинов и да се ходи на избори, като най-добро политическо решение.

Последва реакция от страна на ПП, като Мирослав Иванов поиска от председателя на НС Росен Желязков да не допуска от парламентарната трибуна реч на омразата с фашистки уклон. Заради бурната реакция на депутатите от "Възраждане", които се опитаха да заглушат Иванов с тропане и викове от място, Желязков даде десетминутна почивка за успокояване на страстите, което се случи обаче едва, след като невъзмутимо се премина към дневния ред.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK