Връчват дипломите на випускниците от Правно-историческия факултет

Снимка: Infomreja.bg

Дипломите на отличниците ще връчи проф. д-р Ангел Димитров

На 17 юни 2022 г. (петък) от 11:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуските 2018/2019 г., 2019/2020 г. и 2020/2021 г. от Правно-историческия факултет. 

Дипломи ще получат абсолвенти от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Публична администрация”, „Национална сигурност“, „Връзки с обществеността”, „История”, „Архивистика и информационна сигурност“ и „История и археология“. 

Дипломите на отличниците ще връчи проф. д-р Ангел Димитров – дипломат от кариерата, първи извънреден и пълномощен посланик на България в Скопие и съпредседател на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по историческите и образователни въпроси на България и Северна Македония. По традиция те ще получат и плакет от ректора на Югозападния университет проф. д-р Борислав Юруков за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Както всяка година, в рамките на тържеството по случай дипломирането, ще присъстват представители на обществеността, съда, прокуратурата, следствието и органите на обществения ред, както и на културни, образователни и бизнес организации от града и региона. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK