Откриха голямо количество канабис в Петрич и землище край града

Снимка: Infomreja.bg

60 броя от същото растение са били засадени и в землището на село Долно Церово

Полицейски служители на ОДМВР - Благоевград, са провели акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

На 12 октомври в Петрич е извършена проверка на жилище, обитавано от 24-годишен мъж и 17-годишен младеж, в което е намерена и иззета около 8,69 килограма полусуха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

На втори адрес в града полицейските служители са открили положен да се суши около 1,025 килограма канабис, а 23-годишният обитател на дома е задържан.

На същата дата е проверена и селскостопанска постройка в местността Бухото, землище на град Петрич. Намерена и иззета е полусуха тревиста маса, която е била разположена да се суши. След направен полеви тест тя е реагирала положително на канабис с тегло около 5,345 килограма.

В следобедните часове на деня полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, са открили в двор на къща в местността Кантона, землище на село Долно Церово, засадени около 60 броя тревисти растения, които при направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 19,95 килограма.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK