„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Благоевград

Снимка: БСП

Представени бяха 17-те кандидати за народни представители от листата на социалистите в 1 МИР-Благоевград

„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Благоевград за предстоящите парламентарни и президентски избори със заявката за победа. На символичното откриване на кампанията бяха представени и 17-те кандидати за народни представители от листата на социалистите в 1-ви Многомандатен избирателен район – Благоевград.

Листата на „БСП за България“ в област Благоевград и този път включва различни поколения, които представят силата както на младостта, така и на опита. Те са професионалисти в различни области, с добро образование и успешна реализация.

За всички тях е чест, че и в тези избори водач на социалистите в областта ще бъде проф. Георги Михайлов. Този път, в листата са включени повече млади хора с умения, знания и идеи. Това, на което залагат „БСП за България“ в тази кампания, са разумните решения за бъдещето на страната.

„Очаква ни много сериозна борба. Вярвам, че всеки от вас ще даде всичко от себе си и на 14-ти ноември ще се поздравим с победа, както в парламентарните, така и в президентските избори”, каза областният лидер на БСП в Благоевградска област – Валери Сарандев.

Имаме реалния шанс да бъдем първа политическа сила на предстоящите избори, защото хората се умориха от лидери и партии, които бягат от отговорност, категорични са кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в областта. Отборът на 1-ви МИР е с номер 33 в бюлетината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK