Спортното училище в Кюстендил се сбогува със своите абитуриенти

Снимка: Infomreja.bg

За тях вече беше ударил последният звънец

С много хумор, песни и танци, с усмивки и весело настроение младите хора от випуск 2022 г. на Спортното училище в Кюстендил се сбогуваха със своите любими преподаватели в залата на читалище „Братство”.

Ритуалът по предаването и приемането на знамето беше интересен за присъстващите по-малки ученици, които реагираха с респект и почит. Програмата беше изпъстрена с весели случки и шеги, пресъздадени от абитуриентите за невнимателните и непослушните ученици, които изпадат в смешни ситуации, когато са „спали“ в час.

Абитуриентите пяха заедно с публиката и се създаде емоционална приемственост, със ставане на крака, а преподавателката по литература Дидияна Миланова и треньорът Кирил Мицов се представиха като артисти и играха заедно със зрелостниците.

Директорката Невина Каралеова разказа за успехите до момента на училището, което е извело национални, европейски и световни шампиони, и пожела на абитуриентите да имат светъл път и нови постижения както в спорта, така и в живота.

Заместник-директорката Шопова произнесе също кратко приветствие и разцелува всеки един поотделно.

Възпитаниците на Спортното училище получиха цветя, грамоти и подаръци от ръководството на учебното заведение, както и пожелания за успешно справяне на предстоящите изпити.

Топли думи към своите преподаватели произнесе Александра Петрова поименно за всички преподаватели, които ще останат незабравими в техните сърца и спомени, които са ги научили на много важни житейски уроци.

Бяха избрани мистър и мис абитуриенти. Ставайки на крака и с едноминутно мълчание, всички почетоха паметта на предишния директор г-н Любомир Анчев. С пожеланието им „На добър час!“ завърши тържеството с шумното броене от 1 до 12.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK