Проф. Пламен Павлов: Мобилизацията в Русия е агресия, на война отиват от най-бедните райони

Снимка: БГНЕС

"Изключително много ще се усложнят нещата - в международен план, конфликтът ще е по-кървав и по-безсмислен в Украйна"

Руското общество ще изпита сътресения, а това, което се очертава да се случва в Украйна, ще става все по-кърваво.

Това коментира пред бТВ историкът проф. Пламен Павлов по повод мобилизацията, обявена от Владимир Путин.

Той коментира, че руското интелигентно общество не одобрява случващото се в Русия и определи случващото се там като "агресия".

"Изключително много ще се усложнят нещата - в международен план, конфликтът ще е по-кървав и по-безсмислен в Украйна", смята историкът.

Пламен Павлов посочи, че в Москва и Екатерининбург не знаят, че има война, а на фронта се изпращат от най-бедните райони, където хората живеят в мизерия и да си в армията е най-големият доход. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Кто-то07:16 - 04.10.2022
Пл. Павлов е един конформист, нагаждащ се спрямо статуквото. Като историк е кръгла нула, той е идеологизатор, станал известен покрай СКАТ. От националист стана пръв натовец и еврогей. Набързо смени ценностите с "еврогейско-атлантически" или юдео-американски. Иначе е дърт седесар, от най-мръсните, костовистите. Най-големите предатели и съсипвачи на България. Давай Пламене, никога не е късно да станеш за резил и ти успешно го правиш.
Бай Оня07:09 - 04.10.2022
Този ТВ историк нищо не разбира от история. Да прочете историята на Русия, и да види за какви райони воюва Русия - за свои населени с руси. Мобилизацията трябваше да се направи още много преди Изюм. Залогът е голям, Русия трябва да победи, да унищожи напълно измислената д-ва Украйна и да разбие нахалната мутра на Чичо Сам, който забърка цялата тази каша! Давай Русия, ние българите сме с теб. А дойде ли руска армия в България, такива като Пламен, първи ще проговорят на руски и ще станат първи русофили! Справедливостта е на руска страна, "империята на злото" САЩ трябва да бъде наказана, по възможност напълно унищожена.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK