19-годишен и вече с присъда! Задигнал 42 хил. лв. от бензиностанция в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Обвиняемият сключи споразумение с прокуратурата

19-годишен кюстендилец се призна за виновен пред Районен съд – Кюстендил в отнемане на над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в  Кюстендил, съобщават от пресцентъра на съда.

Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени. М. Б. ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

По време на изпитателния срок, на обвиняемия  М. Б. ще се прилагат грижи от страна на съответния полицейски служител, отговорен за района, в който попада местожителството му. Съдът одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата.

Обвиняемият, който е неосъждан към момента, се признава за виновен в това, че в периода от 14.02.2023 г. до 15.02.2023 година, в Кюстендил, от имот с изградена бензиностанция на ул. „Дупнишко шосе“, чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот – разбиване на прозорец от метална незаключена каса, намираща се в помещение, обособено като офис в сградата на бензиностанцията, е отнел чужди движими вещи – парична сума в размер на 42 275 лв.

Обвиняемият е осъществил деянието при форма на вина – „пряк умисъл“. Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK