На ски ваканция в Банско: къде да отседнете

Снимки: luckybansko.bg

Лъки Банско СПА & Релакс разполага с всичко необходимо за запалените по зимните спортове

През зимата Банско се превръща в естествен притегателен център за хилядите любители на белите спортове у нас. За перфектно преживяване, освен бърз и лесен достъп до ски пистите, Ви е необходимо още и отлично място за настаняване. Голям избор предлага Банско-хотели, сред които с чудесните си условия и гостоприемство се отличава петзвездният Лъки Банско СПА & Релакс.

Услуги за скиори и сноубордисти

Красивата природа, отличните ски писти и чистият въздух са предпоставка за незабравима ски ваканция, а Лъки Банско СПА & Релакс разполага с всичко необходимо за запалените по зимните спортове.

Не е необходимо да сте опитен спортист, за да почивате активно в Банско. Начинаещите могат да се възползват от възможността за индивидуални и групови уроци по ски и сноуборд.

Ако се настаните в Лъки Банско, домакините осигуряват много услуги за скиорите. Освен безплатните трансфери от и до кабинковия лифт, както и директно до ски писти през уикенда, апартхотелът осигурява на гостите си през зимата удобен гардероб за ски екипировка, оборудван с подгреватели за специалните ски обувки.

На тези, които нямат собствено оборудване, се предлагат редовни шатъли до ски центъра за наемане на всичко необходимо - ски, обувки, щеки и сноуборд.

Резервация за ски и сноуборд екипировка и уроци с квалифицирани учители могат да се правят директно през сайта на хотела. Продажба на стандартни и ВИП лифт карти се извършва на рецепцията на хотела, като ВИП картата ви дава директен достъп до лифта.

Наред с отличните възможности за каране на ски или сноуборд по снежните писти, Банско предлага чудесни условия за туристически маршрути в околността и освежаващи разходки на чист въздух в града.

Луксозно настаняване 

Модерният апартхотел Лъки Банско предлага на гостите си супер лукс и едновременно с това създава усещане за домашен уют. Той е разположен в полите на планината и е точното място за мечтаната зимна ваканция.

Хотелът предлага избор между 115 луксозни студия и апартаменти, в които гостите  се радват на пълно спокойствие, тъй като помещенията са идеално обезшумени. Студията и апартаментите разполагат с кухненски кътове, които са оборудвани с микровълнова фурна, керамични котлони, тостер, кафе машина, термокана  и дори посуда за готвене и хранене, чаши и прибори.

Страхотно преживяване предлага президентският апартамент на хотела,  който има самостоятелна вентилация и климатизация. Дизайнът е в планински стил, а усещането за уют се подсилва от облицовката от естествено дърво термобор. В луксозната спалня  има  много удобно голямо легло, TV шкаф, тоалетка с огледало и вграден шкаф. Просторният хол е елегантно обзаведен с писалище,  ниска масичка и разтегателен диван. В него има още холна маса, фотьойл, TV шкаф, сейф и мини бар. Балконът е с удобна тикова мебел.

Уникален спа център и елегантни ресторанти

Наред с уютната обстановка, Лъки Банско предлага иновативен СПА център и хранене в изискани ресторанти с гурме меню

След чудесните преживявания на ски пистите гостите на Лъки Банско имат възможност да релаксират в модерен спа център. Те имат на разположение био басейн с температура на водата 33 градуса, а също и малък солен басейн със соли от Мъртво море.

В СПА центъра можете да избирате между много приятни и полезни процедури - джакузи, контрастен, хидромасажен и приключенски душ, терапевтична вана и др. Много от гостите на комплекса след снежните преживявания предпочитат да се сгреят в двете финландски сауни, инфрачервената сауна и двете парни бани. Индивидуални терапии предлагат в хамама (турската баня), където можете да хоглезите тялото си с пилинг с мед и кафе или с ориенталски пилинг с пенен масаж.

След това за укрепване на здравето можете да се отпуснете в солната стая, изградена от тухли от 100% хималайска сол.

В Лъки Банско има също отлично оборудван фитнес, модерен вертикален солариум, масажни и козметични студия и различни други места за релакс.

Ваканцията ви няма да е пълноценна без вкусна храна в приятна обстановка. Можете да се насладите на истинска алпийска кухня в ресторант Фондю, където предлагат оригинални ястия от швейцарската и френската планинска кухня.

Най-доброто от италианската кухня пък можете да опитате в ресторант Леонардо Банско в уютна обстановка в средиземноморски стил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK