Костадин Костадинов: Време е България да стане свободна и независима държава

Снимка: БНТ

България няма нужда от продажници и страхливци

Обръщам се само към сънародниците ни. Всички сме. Днес тече срокът да изправим България на крака. Въпреки че политическата класа ни доведе до тук, политиката ни трябва да бъде възстановена от смели мъже. България няма нужда от продажници и страхливци. Това заяви председателят на парламентарната група Костадин Костадинов в реч за откриването на първото заседание на 47-ото Народно събрание. България имам имунна система, хора с памет и достойно бъдеще.

Търсих и намерих такива хора и ги поведох. Тук сме 13, навън са стотици. Ние – 13-те, сме българи от всички области на страната ни, които през годините бяха поставени под башибозука на ДПС. Ние сме българите от Западна Европа, който се грижим за чужди майки, който чистм чужди домове. Ние сме българите, които гледаме децата си през мониторите. Ние сме разделени от терминала. Ние сме децата, затворени пред екрана трета година. Ние сме българите от Македония, от Западните покрайнини, Одринска Тракия, Мала Преспа, Корчанско… Ние сме тези, които казват „Стига“.

Много от вас тук дължат постовете си на страх да не загубят работата си в администрацията и бизнеса. Най-лошо е, че положиха клетва хора, лишени от срам и съвест. На всички нас ни писна да бъдем обиждани и унижавани. Българите не се страхуват. Ние – възрожденците, се опълчихме, за да се борим срещу демографията, срещу маските, принудителната ваксинация.

Ще се борим срещу фашизма. Няма да подкрепим Зелената сделка, Истанбулската конвенция... Много от вас тук са посветили живота си на чуждо поклонничеството. Историята никога не остава длъжна. За предателите краят е позорен. Искам децата ми да останат в България. Тя заслужава добро управление и живот. Не искам да виждам разруха, а възраждане. Припомням думите на Гео Милев: Глас народен, глас божий… Време е за възраждане! Да живее България!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK