Кресна изпрати своите абитуриенти от СУ „Св. Паисий Хилендарски“

Снимки: Община Кресна

Кметът Николай Георгиев традиционно осигурява екскурзия за зрелостниците

С тържествена церемония в Кресна изпратиха абитуриентите от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ с класен ръководител Гергана Петкова.

Под бурните овации на близки и познати, поредният „неразделен клас“ премина по червения килим на славата към своето бъдеще.

„Децата, които все още носим в спомените си, сега са силни млади мъже и прекрасни девойки - уверени, горди с постигнатото в училище и силни в своята вяра за щастливото бъдеще. Стискаме палци на всеки от тях и мечтаем заедно с тях да имат успех във всичко! Да постигат с лекота мечтите си! Да изградят по-добър и по-справедлив свят от нашия! Да бъдат верни на заветите на дедите си и никога да не забравят своя корен, своя род и своята родина!“, им пожелаха от ръководството на Община Кресна.

Отличниците на випуск 2023 са: Александра Йосифова, Евгения Юрукова, Андрия Лазарова, Ванеска Стоянова, Дона Велкова и Елена Янчева.

По традиция кметът на общината Николай Георгиев и тази година отдели от личните си средства, за да подари на абитуриентите от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ екскурзия в Старинен Пловдив.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK