По 52 точки от дневния ред гласуват в ОбС-Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Вижте част от тях

В последния ден от май съветниците от Благоевград взимат решения по 52 точки, заложени в дневния ред.

Част от тях са:

Присъждане на звание „Почетен гражданин“ на Благоевград (посмъртно) на режисьора Кирил Райчев Александров – по случай 90-годишнината от рождението му.

Присъждане на звание „Почетен гражданин“ на Благоевград на писателя Федя Яков (посмъртно).

Обсъждане на предоставени доклади за осъществените читалищни дейности и финансови отчети за изразходвани от бюджета средства през 2022 година на народните читалища в община Благоевград.

Отпускане на еднократна финансова помощ на граждани на Община Благоевград подали съответните заявления, във връзка с Вътрешни правила за работа на Комисията за разглеждане на заявленията за получаване на еднократна финансова помощ от бюджета на Община Благоевград.

Заявление от Василка Величкова – Директор на ІХ ОУ „Пейо К. Яворов“ за откриване на процедура за отдаване под наем на помещение в сградата на училището.

Даване съгласие за провеждане на публичен търг за отдаване под наем на общински нежилищни имоти – публична общинска собственост.

Заявление от Мирослав Кюпов – управител на „Благоевград Еко Транспорт“ ЕООД за учредяване на безвъзмездно право на ползване върху общински нежилищни имоти, частна общинска собственост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK