С тържествена церемония в община Струмяни изпратиха своите зрелостници

Снимки: Община Струмяни

Дванадесетокласниците на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, чуха за последен път училищния звънец

С много усмивки и позитивни емоции, абитуриентите от випуск 2023 г. на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, се разделиха със своето училище и своите учители.

Ученици, учители, гости и родители присъстваха на последния учебен ден, който започна с традиционното посрещане на училищното знаме.

Тържеството на зрелостниците уважи зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Струмяни, Фиданка Котева, кметът на село Микрево – Венцислав Янев, Анита Митрева – директор на ДГ „Патиланци“ - с. Микрево, Елеонора Сливкова – директор на Дирекция “Социално подпомагане“ – гр. Сандански, и представители на Обществения съвет към училището.

Приветствено слово към зрелостниците отправи директорът на училището Лиляна Велкова, като им пожела здраве и попътен вятър в осъществяване на най-смелите им мечти.

Зам.-кметът по хуманитарните дейности Фиданка Котева пожела на абитуриентите да бъдат преди всичко здрави, трудолюбиви, целеустремени и заредени с положителни мисли. Да бъдат смели в мечтите си и да следват избрания път с упоритост и вяра, че няма невъзможни неща. Да бъдат гордост за нашата родина, да я обичат и носят в сърцата си!

Абитуриенти от випуск 2023 г. получиха предметни награди, връчени от директора на училището Лиляна Велкова, а от името на кмета на община Струмяни - Емил Илиев, Фиданка Котева зарадва зрелостниците с кошница с подаръци и ваучер за празничната им абитуриентска вечер.

 

КОМЕНТАРИ