Цигулков ансамбъл „Прима виолина“ отбелязва с концерт 5 г. от основаването си

Снимка: Община Благоевград

В Регионалната библиотека редят „Елха на равносметката“

„Елха на равносметката“ ще бъде открита днес в 13.00 часа в Регионална библиотека „Димитър Талев“.

В рамките на проекта, който ще продължи през празничния декември, всеки посетител на Регионалната библиотека може да даде своите препоръки, да цитира сентенции или да напише своите пожелания на цветни листчета и фигурки, които да закачи на атрактивната „Елха на равносметката“.

Тази вечер от 18.00 ч. Цигулков ансамбъл „Прима виолина“ при народно читалище „Никола Вапцаров“ ще изнесе празничен концерт по повод 5 години от основаването си. В него ще вземат участие настоящи и бивши възпитаници на музикалната школа.

Проявата е част от Коледния фестивал в Благоевград. Концертът ще се проведе в хорова зала „Проф. Христо Арищиров“ в НЧ „Никола Вапцаров“.

Утре, 6 декември, програмата в Благоевград продължава с прожекция на част от филма „Дами канят“ по повод 80 г. от рождението на емблематичния български актьор, със стотици роли в киното, театъра и телевизията и дългогодишен преподавател по актьорско майсторство в НАТФИЗ Стефан Данаилов. Филмът ще бъде излъчен от 14.00 часа в зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Димитър Талев“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK