61-годишна жена пострада при катастрофа в Попово

Снимка: Infomreja.bg

Откарана е за преглед в МБАЛ-Търговище, където е настанена за лечение с фрактура на раменна кост

Жена, пътувала в лек автомобил, е пострадала при пътен инцидент в община Попово, съобщават от полицията. На 6.06.2023 г. около 17,45 ч на път III-202, км 63+985 в община Попово правоспособен 43-годишен водач от с. Гърчиново, община Опака, управлявайки в посока гр. Попово-с. Гагово собствения си лек автомобил  „Пежо 407“ с русенска регистрация, е предприел маневра „изпреварване“ на движещ се пред него микробус „Мерцедес Спринтер“ с търговищка регистрация, управляван от 53-годишен правоспособен водач от с. Козица, община Попово.

В същото време микробусът е извършвал маневра „завой наляво“ към пътна отбивка. В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие е пострадала пътуваща на задна седалка в лекия автомобил „Пежо“ 61-годишна жена от с. Крепча, община Опака.

Откарана е за преглед в МБАЛ-Търговище, където е настанена за лечение с фрактура на раменна кост, без опасност за живота й.

На водачите на двата автомобила са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK