3 катастрофи за денонощие в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Установиха пиян водач в Дупница

3 пътни произшествия са възникнали вчера – между селата Четирци и Друмохар сблъсъкът е между л.а. Грейт Уол“ и „Тойота“, нанесени са материални щети на автомобилите. Няма пострадали хора. Тестът за употреба на алкохол на водачите е отрицателен. При произшествие на ул. „Раковски“ в Кюстендил е пострадала 89-годишна пешеходка, блъсната е на пешеходна пътека от лек автомобил „Фолксваген“.

Пострадалата е с травма на ходилото, оказана й е помощ в кюстендилската болница. В района на складовата база в Кюстендил водач на лек автомобил „Фиат“ е нарушил правилата за движение и си е причинил телесна повреда – с фрактура на десния крак е. Местопроизшествията са  обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства.

Снощи дупнишки полицаи са установили 58-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1.64 промила. Проверката е извършена на пътя Дупница – Кюстендил. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

От пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, съобщават още, че вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар в лек автомобил „Рено“, възникнал на пътя между селата Горановци – Олтоманци. Пожарът е причинен поради късо съединение, автомобилът е унищожен, няма пострадали хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK