Пиян удари паркирана кола в Шумен, младеж пострада при ПТП

Снимка: Infomreja.bg

19-годишен мъж от Шумен е пострадал

37-годишен мъж от Шумен е установен да шофира след употреба на алкохол при отработване на пътнотранспортно произшествие.

Малко преди 23:00 часа в дежурната част на РУ-Шумен е подаден сигнал, че водач на лек автомобил "Опел" с шуменска регистрация се ударил в паркиран лек автомобил. На място е изпратен полицейски екип.

Изяснено било, че при движение по прав участък на ул. “Шипка“ в селото на ляв завой загубил контрол над автомобила и се ударил в задната част на паркиран Фолксваген „Пасат“.

Водачът на опела е тестван с дрегер, отчетени са 1,88 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейския арест. 

19-годишен мъж от Шумен е пострадал при пътнотранспортно произшествие близо до село Царев брод вчера.

Той бил зад волана на лек автомобил "Фиат" с шуменска регистрация.

При движени загубил контрол, излязъл от пътя, и се ударил в крайпътно дърво. Екип на РСПБЗН- Шумен е обезопасил автомобила. Водачът е откаран за преглед в шуменската болница, където е установена черепно-мозъчна травма и фрактура.

Тестван е за алкохол, не е отчетено наличие. Няма опасност за живота му.

Около 8 часа вчера сутринта близо до село Велино 44-годишна жена, която управлявала лек автомобил "Рено Меган" загубила контрол, излязла от пътното платно и попаднала в крайпътна нива. Пострадала от инцидента е пътничката в автомобила, 40-годишна жена от село Живково.

След преглед в шуменската болница е установена фрактура на рамо и тазобедрена кост. Няма опасност за живота ѝ.

44-годишната жена, която била зад волана не тествана с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. Образувано е досъдебно производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK