Арестуваха наркопласьор с кокаин на АМ „Струма“

Снимка: МВР

Откриха канабис в кюстендилец

27-годишен мъж с 9.36 грама кокаин е задържан от кюстендилски криминалисти в края на миналата седмица.

Полицейските действия са осъществени в рамките на операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици.

27-годишният е пътувал с лек автомобил „Фолксваген“, проверката е извършена на АМ „Струма“ – при пътен възел ЮГ. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.

Иззетият наркотик е бил предназначен за разпространение. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ - Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство за притежание на наркотични вещества е образувано в РУ – Кюстендил, в края на миналата седмица. При осъществени процесуално-следствени действия криминалистите са открили и иззели 18 грама канабис от 24-годишен кюстендилец, той е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ - Кюстендил,  уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство за престъпление против данъчната система е образувано в края на миналата седмица в РУ - Кюстендил.

При извършена проверка в дома на 52-годишен мъж от града са открити и иззети 2.690 кг нарязан тютюн и 42 къса цигари без български акцизен бандерол. 52-годишният е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

2 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ - Дупница, за престъпления срещу интелектуалната собственост, съобщават още от пресцентъра на ОДМВР. 50-годишна дупничанка и 33-годишна жена от Берковица са продавали на временни търговски обекти/сергии/ в града дрехи със запазена търговска марка, без да имат съгласие на притежателите на авторски права. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK