Двама пияни и един дрогиран водач – равносметката през уикенда в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Тестовете са направени с техническо средство, водачите са задържани с полицейска заповед

3 бързи полицейски производства са образувани през почивните дни за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици. Дупнишки полицаи са установили 45-годишен водач на лек автомобил „Опел“ да управлява с 1.89 промила алкохол в издишания въздух.

Кюстендилски пътни полицаи са установили 51-годишен водач на лек автомобил „Нисан“ да управлява с 1.38 промила алкохол в издишания въздух и 20-годишен водач на ауди да шофира след употреба на наркотично вещество. При последвалия личен обиск на 20-годишния водач на аудито полицаите са открили у него опаковка амфетамин.

Тестовете са направени с техническо средство, водачите са задържани с полицейска заповед. За случаите е уведомена прокуратурата.

В края на миналата седмица при проверка на товарен автомобил „Волво“ пътни полицаи са установили, че задната регистрационна табела е издадена не по установения законов ред. Автомобилът е бил управляван от 37-годишен благоевградчанин. Преписка е образувана по случая в РУ - Рила.

В края на миналата седмица бобовдолски полицаи са задържали 40-годишен перничанин за притежание на наркотично вещество. Проверката е извършена в центъра на града. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Бобов дол. Уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK