Пиян водач се заби в дърво в Разград

Снимка: Infomreja.bg

Пробата за алкохол е отчела 2,40 промила

Пиян водач предизвика пътно-транспортно произшествие в Разград. Сигналът е подаден около 21.35 часа на 5 октомври, когато автомобилът „Хюндай Туксон“ се ударил в дърво.

Катастрофата станала на кръстовището между улиците „Ангел Кънчев“ и Гаврил Кръстевич“. Пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи тествали 44-годишния шофьор с дрегер, чиято цифрова индикация отчела 2,40 промила алкохол.

Мъжът е задържан в РУ-Разград. По случая е започнато бързо производство по чл.343 Б, ал.1 от НК.

Неправоспособен и пиян водач е засечен в село Стражец. Около 03.20 часа на 6 октомври при полицейска проверка служители на РУ-Разград установили, че 46-годишният шофьор на „Опел Астра“ управлява превозното средство с 2,49 промила алкохол. Образувано е бързо производство по чл.343 Б, ал.1 от НК. Мъжът е задържан в РУ-Исперих.

„Фолксваген Голф“ е спрян около 21.40 часа на 5 октомври в село Ясеновец. В хода на контролните действия служители на РУ-Разград установили, че 32-годишният водач шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,50 промила. Задържан е в РУ-Разград. Започнато е бързо производство по чл.343 Б, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK