Борисов: Ако се махнат Петков и Василев, ПП ще стане партия, с която бихме се коалирали

Снимка: Infomreja.bg

Той обвини лидерите на “Продължаваме Промяната” в кражба

"Да, България", които са честни хора, се подведоха и започнаха да правят "спонтанни" протести, за да не се върне "Газпром". А вчера Асен Василев хитро им се подигра като каза за "Газпром": "Защо не, какво толкова?!”

Василев и Петков с "хайдуците" около тях са се облагодетелствали с милиони. Ако и този път българите са наивни на изборите и Господ няма да може да им помогне.

За месеците, в които “промяната” изкупи същия руски газ чрез посредниците на 60% по-скъпа цена, журналистите тиражираха Лена Бориславова с нейното "четири пъти по-евтин газ". С този форсмажорен договор "Газпром" ще ни осъди. Около 800 млн. евро ще ни осъди.

Интересно дали “Да България” ще излезе ли на протест сега? Много умно вчера Асен Василев каза, че ПП и ДБ имат идеологически различния. "Да, България" са всичко, но не и проруски.

ГЕРБ сме категорични - 100% диверсификация от "Газпром". Има 100 начина да не се докара по-скъпа газ. Стига държавата да не продължава да налива милиарди. Само онзи ден - 800 милиона за посредници.

Искрено се надявам, че на изборите гражданите ще проявят разум. Българите тепърва ще разбират как Асен Василев обра милиарди от държавата.

Моля президентът Румен Радев да разпореди на финансовия си министър да направи тригодишна рамкова прогноза за финансите на тази държава. По изчисления на моя финансов екип - при 0% капиталови разходи, ако не се прави нищо в държавата, догодина няма да ни стигнат 5 млрд. лв. Плюс тези, които сега дадоха - 6. Плюс тези, които още ги няма по Плана за възстановяване. Какво значение тогава ще имат коалиции, сега важното е да изкараме държавата от хаоса и разрухата.

Вижте колко шизофренна е ситуацията. Кирил Петков обвинява Румен Радев в реваншизъм. А той ги направи министри. Той "вдъхна" Божия дух да станат партия.

Уж сме най-бедната държава, а сме най-добрите платци в света. Взеха ни 800 милиона лева от данъците и понеже ги хванахме, Асен Василев вчера вика: "Ами какво лошо има в Газпром". А ако бяхме ние на власт, вече война щеше да се води.

Ако махнат Кирил и Асен, ПП-та стават много приятна партия и тогава можем да се коалираме с тях. Ако ДБ махнат някой, ако БСП махнат някой... Ние сме се махнали. Година и половина ГЕРБ ги няма. А къде са милионите, къде са магистралите? Защо не ги питате? Защо не показахте ГЕРБ как строи?! Една мантинела не са сложили, изтрепаха се хората по пътищата.

Гледам го онзи ден Виктор Николаев как се гърчи да пита за парапета. Колко пъти ме питайте коя е Мата Хари, защо не питате сега, както аз питам - Киро, пипа ли парапета?! Хващаш за ръката шефката на кабинета си, когато са те пенсионирали на 6-ия месец.

В Кюстендил Бойко Борисов беше посрещнат от кмета на града Петър Паунов, от областния координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, от общинския председател на партията в Кюстендил Михаела Крумова, от бившите народните представители Христо Терзийски, Радослава Чеканска и Емил Гущеров,от градоначалниците на Дупница и Сапарева баня - инж. Методи Чимев и Калин Гелев, от зам.-кметовете Крум Милев и Славчо Коларски, от Даниел Александров, от цялото Общинско ръководство на политическата сила в Кюстендил, от съветници, младежи и симпатизанти на ГЕРБ.

Празника в Кюстендил уважи и председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK