Кандидатът за народен представител от БСП Богдан Боцев се срещна с кмета на Гоце Делчев

Снимки: БСП

Боцев: Обсъдихме възможностите за осигуряване на средства за най-важните инфраструктурни проекти

В последния ден на предизборната кампания, кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" Богдан Боцев проведе една изключително важна среща за него – с кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

"Обсъдихме възможностите за осигуряване на средства от държавата за реализирането на важните за района инфраструктурни проекти,  като изграждане на язовира над село Брезница, благоустрояване на улици в Гоце Делчев и селата, изграждане на северен околовръстен път. Щастлив съм, че един от тези проблеми вече намери решение – през тази седмица  правителството отпусна 1 400 000 лв. за изграждане на южния околовръстен път на Гоце Делчев през местността „Текето“.", каза Богдан Боцев.

За да намират решение повече такива важни за общините проекти, по-голяма част от средствата трябва да остават в общинските бюджети. Конкретното предложение на "БСП за България" е това да бъде част от данъка върху доходите, като средствата отидат в бюджета на съответната община, за да се решат местни проблеми от голяма важност, които чакат финансиране с години.

Кметът на Гоце Делчев е категоричен, че е важно да има местен представител в парламента, който най-добре познава ситуацията и проблемите на района, съответно би помогнал най-ефективно за тяхното решаване.

"Владимир Москов изрази пълната си подкрепа за мен и ми пожела успех, а това е изключителна чест и отговорност! Благодаря от сърце за тази ценна подкрепа!", призна кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK