Кола блъсна пешеходка, тя загина

Снимка: Infomreja.bg

Още две произшествия са станали в Пловдив

Около 7.10 ч. тази сутрин в полицията е получен сигнал за катастрофа на бул. „Свобода“ в Пловдив.

По предварителни данни 76-годишна пешеходка била блъсната от лек автомобил, управляван от 38-годишен водач. Жената е транспортирана в болница, където по-късно е починала. Местопроизшествието е запазено.

По случая е образувано досъдебно производство. Шофьорът е изпробван за алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. С полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа.

Други три произшествия с пострадали пешеходки са възникнали вчера в областния град. Трите жени са настанени в болница за наблюдения, а по случаите е взето административно отношение. В 10.40 ч. на кръстовище на между бул. „Съединение“ и ул. „Недялка Шилева“, извършващ ляв завой, автобус ударил пресичаща на пешеходна пътека 63-годишна жена.

Около 20.00 ч. при подобна ситуация на кръстовище на между ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Маестро Г. Атанасов“, 36-годишна жена била блъсната от лек автомобил. Междувременно при преминаване по ул. „Преслав“ 24-годишна пешеходка също била ударена от кола. Алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK