№ 2 в БСП листата е за коалиционен партньор, Тодор Радулов е трети

снимка: infomreja.bg, архив

След няколкочасови дебати Областният съвет на БСП - Благоевград гласува листата, която ще предложи за утвърждаване от Националния съвет на партията.

Водач е Емил Костадинов - ексдепутат, настоящ общински съветник и областен лидер на червената партия в Пиринско.

По решение на Националния съвет второто място в листата е отредено за коалиционен партньор, въпреки несъгласието на повечето социалисти. Според членовете на съвета по-удачна за коалиционен партньор е четвъртата позиция.

Областният съвет остро възрази и срещу евентуалното предоставяне на второто място на лидера на „Евророма” Цветелин Кънчев.

По неофициална информация веднага след водача ще се нареди лидерът на БЗНС "Александър Стамболийски“ – Спас Панчев, заместник-министър на отбраната в правителството на тройната коалиция и досегашен народен представител от Коалииция за България.

Третото и четвъртото място бяха определени с тайно гласуване от всичките номинирани от общинските организации кандидати.

С 23 гласа „за” от гласувалите 42 членове на Областния съвет най-много гласове събра Тодор Радулов, предложен от общинската организация в Гоце Делчев. Той ще заеме третото място в листата.

След балотаж между номинираните кандидати  - Димитър Капитанов от Петрич и Костадин Дурчов от Банско, четвъртата позиция в листата бе отредена на Капитанов, който получи 27 гласа, следван от Дурчов с 10 гласа.  

Областният лидер на младежите и общински съветник Асен Балабанов е шести. Седмото място отново е за коалиционен партньор, а на осмо място е общинският партиен лидер в Благоевград – д-р Владимир Пандев.

 

Ето и цялата листа, която Областният съвет на БСП – Благоевград ще внесе за разглеждане и утвърждаване от Изпълнителното бюро и Националния съвет на БСП:

1.Емил Костадинов

2.КП

3.Тодор Радулов

4.димитър Капитански

5.Костадин Дурчов

6.Асен Балабанов

7.КП

8.Владимир Пандев

9.Николай Дундалов

10. Юлия Янчева

11.Милко Сиркьов

12.КП

13.Андон Ризов

14.КП

15.Йорданка Атанасова

16.Тодор Иванов

17.Александър Главчев

18.Магдалена Пиринска

19.Николай Георгиев

20.КП

21.Милан Богдански

22.АлександраСтоянова

 

КОМЕНТАРИ

Zoro17:05 - 20.04.2013
СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО Е НАЙ-КОРУМПИРАНИЯТ ПОЛИТИК. ТОП МАФИОТ,МАСОН,ДАЛАВЕРАДЖИЯ.
изненада17:48 - 05.04.2013
Тошко Радулов много ме изненада с това глупаво решение да се нареди в този просташки и крадлив отбор. Не му ли е обидно?Сигурно не е подсигурил внуците си.Пък аз го мислех за морален и почтен човек.Жалко за мен!!!
Ваня08:39 - 02.04.2013
С тези "Тримата глупаци" на снимката и цялата листа на БСП е сигурна победата на ГЕРБ в Благоевградска област!След това Костадинов/Костадин-ефенди/ да поемат отговорност за провала,а да не казват ,че са "спечелили" изборите!
неврокоп12:39 - 01.04.2013
на моската и компания па им туриха патката

FACEBOOK