Зрелищна акция посреднощ за „спасяване” на пийнал, заспал и заключил се в дома си мъж

снимка: infomreja.bg, архив

Спасители и полиция бяха вдигнати тази нощ по сигнал за пийнал, заспал и заключил се в дома си мъж в жк „Еленово”. Зрелищната акция стратира след полунощ в блок 36 след подаден сигнал, че 55-годишен мъж се е заключил в апартамента си на 3-я етаж и не отговаря.

Сигналът е подаден от брат му, гастарбайтер в Испания, прибрал се, за да се види с близките си. Брат му, след като видял някое друго евро, си взел половинка ракия и се запил, след което, разбира се, заключил желязната външна врата на дома си и си легнал.

След полунощ братът гастарбайтер се прибрал, но ключът му не влизал, а брат му не отговарял на позвъняванията и тропането по врата.

На място е пристигнал специализираният и оборудван със стълба автомобил на РС ПБЗН, полиция и линейка.

Спасителите вдигнали стълба до терасата, пожарникар се покатерил по нея, влязъл в жилището и видял, че „неотговорящият” похърква кротко, а от вътрешната страна на вратата няма ключ. Тогава братът отишъл и отключил входната вратна отвън. Как не е успял да стори това преди, остава загадка.

Зрелищната акция и сините лампи на спасители, полицаи и линейка събуди обитателите на входа и съседните блокове, които излезли по терасите, чудейки се какво става.

Към 20 часа снощи пак от жк „Еленово” майка подаде сигнал, че 5-годишният й син е изчезнал. Веднага пред блок 139 пристигнаха полиция и следователи. За щастие малко преди 21 часа малкият се прибра сам, бил се заиграл с приятели от съседните блокове.

 

КОМЕНТАРИ

Емо12:34 - 13.06.2012
Явно брат му не го е пуснал първия път по някаква причина и после махнал ключа и се направил на заспал.
пили ...препили11:04 - 13.06.2012
Тогава братът отишъл и отключил входната вратна отвън. Как не е успял да стори това преди, остава загадка.Той НЕ Е БИЛ ПИЯН !
Бръмбар09:55 - 13.06.2012
Европейски порядки пренася в България имигрантът :) Недей, човече, ще те мислят за луд :)
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK