Зов за помощ! Млада жена от Кресна се нуждае от незабавна трансплантация

Обръщение на кмета Николай Георгиев

ЗОВ ЗА ПОМОЩ ! ДА ДАДЕМ ШАНС НА МАРИНА ДА ЖИВЕЕ!

Скъпи съграждани,

Приятели в социалната мрежа,

Нашата малка общност вече години демонстрира завидно единство, съпричастност и сплотеност по обществено значими теми и отстоява интереса на всеки от своите членове!

Със свито сърце ви съобщавам, че днес на карта е поставено най-ценното човешко благо - животът за нашата съгражданка Марина Стойкова (36 г.), която страда от остра бъбречна недостатъчност и редица свързани и съпътстващи заболявания, които ИЗИСКВАТ НЕЗАБАВНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ, за да получи шанс за живот!

ВСЯКА СЕКУНДА Е ВАЖНА!

Лекарите в истанбулска клиника вече са изразили готовност да извършат животоспасяващата процедура, но трябва да бъдат заплатени 20 000 Евро, с които семейството не разполага. В цената са включени трансплантационната процедура от жив донор (майка й), 7 дневен престой на пациента и 2-3 дневен престой на донора. В цената НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ допълнителни разходи, които могат да възникнат при усложнения или необходимост от извършване на допълнителни дейности.

Разплащателната сметка за дарения на Марина е:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN BG93FINV91501317466517

BIC FINVBGSF

Като кмет, който ежедневно се бори и отстоява правата ви и като човек, който познава силата на човешката болка, се обръщам към всеки от вас и ви моля да проявим състрадание и нужната щедрост, за да запазим живота на Марина и заедно с нея още дълги години да се радваме на усмивката й.

Моля и всички приятели и познати в социалната мрежа да откликнат на този призив и според възможностите си да не останат безучастни към нашия зов за помощ!

Николай Георгиев

#DaSpasimMarinaKresna

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK