Алкохолът заменен от наркотиците! Шестима шофьори "изгоряха" през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Най-много са случайте на шофьори, педприели риска да се качат дрогирани в колата или още по-сериозно – да пренасят наркотици.

Полицаи в с. Рилци са стопирали лек автомобил „Субару Импреза“ с водач М.Б. на 25 г. от с. Покровник. В колата е открит 0,7 грама канабис.

В хода на извършена проверка на 28.09. в с. Кавракирово е открит 242 грама сух канабис.

Контролът е направен в къща. обитавана от Я.Я. на 33 г., който е задържан за 24 часа.

И по двата случая е образувано досъдебно производство.

Бързи производства за извършено престъпление са образувани на шестима шофьори. Немалка цифра, реализирана в рамките на почивните дни.

В събота сутринта - около 10:45 часа, в района на с. Покровник, Б.Г. на 28 г. от Благоевград е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на наркотични вещества.

На следващия ден, в 22:50 часа в с. Сливница, общ. Кресна, Г.К. на 33 г. отново от Благоевград, е хванат да шофира автомобил „Алфа Ромео“ дрогиран.

Същия ден със същото провинение е и 22-годишният М.А. от село Първомай. В 23:30 часа в селото е заловен с ауди.

Сутрешна проверка -  в 7:20 часа в неделя, установява на пътя между с. Катунци и с. Враня, че водачът на лек автомобил „Форд Транзит“ кара без книжка. И.Б. на 38 г. от Гоце Делчев е с образувано бързо производство.

Традиционно по пътя между с. Копривлен и с. Гайтаниново е хванат И.К. на 64 г. Той е управлявал лек автомобил „Ваз“ с чужди регистрационни табели.

38-годшният Т.Т. от Благоевград в неделя след полунощ - 3:20 часа, се е движил по ул.“Трети март“ с лек автомобил „Форд Фокус“ пиян. Дрегерът е показал 1,23 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK