Значителна облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Застудяването продължава

Днес облачността ще е значителна и на места ще превалява слаб сняг. В Западна и Централна България ще духа слаб до умерен северозападен, в Източна - северен вятър и с него застудяването ще продължи. Максималните температури ще са от минус 3° до 2°. Вечерта от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Над планините ще е предимно облачно със слаб снеговалеж. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, с който застудяването ще продължи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 6°, на 2000 метра - около минус 12°.

По Черноморието ще е облачно и ще превалява слаб сняг. Ще духа предимно умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 2°- 4°. Вълнението на морето преди обяд ще е 1-2 бала, след обяд ще се усили. Температурата на морската вода е 9°-10°.

Атмосферното налягане ще е близко до средното и ще остане без съществена промяна.

Слънцето ще изгрее в 07:54 часа и ще залезе в 17:18 часа. Продължителност на деня 09:24 часа. Луната ще изгрее в 10:14 часа и ще залезе в 20:53часа. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK