141 дипломи на зрелостнци от випуск 2017 на НПГ "Димитър Талев" връчи на емоционална церемония директорът Мария Георгиева

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

Учениците от випуск 2017 на НПГ „Димитър Талев“ днес получиха своите дипломи на официална церемония, която се състоя в модерния Международен образователен бизнес център в Гоце Делчев.

Отличната обстановка придаде допълнителна тържественост на събитието, което от своя страна се превърна в неповторимо както за зрелостниците и техните родители, така и за учители и гости.

Дректорът на елитната гимназия Мария Георгиева връчи 141 дипломи за завършено средно образование, 18 от които на гимназисти с отличен успех и 115 свидетелства за професионална квалификация. 

Мария Георгиева намери най-топлите майчински и приятелски думи към всички дипломирали се нейни ученици, които тя и учителите им изпратиха с любов и мъничко тъга. 

Гости на красивото тържество бяха председателят на Обществения съвет Галина Велева и Росица Джамбазова – председател на Училищното настоятелство на Неврокопска професионална гимназия „ДимитърТалев“.  

Много бяха на паметната и тържествена церемония и родителите и близките на завършилите средното си образование в НПГ ученици, дошли да споделят с тях неповторимия им момент. 

Водещата Елена Търтова - главен учител, успя по най-красивия и емоционален начин да представи изминалите години в НПГ на всеки клас, което вдигна на макс адреналина в залата. 

Директорът Мария Георгиева пожела на всички пораснали и оформили своите характери и убеждения през годините в НПГ красиви девойки и младежи много здраве, успешно развитие в бъдеще с неизменната им увереност в себе си и придобитите знания в Неврокопската професионална гимназия.

В този дух продължиха и поздравите към дипломантите от випуск 2017 от НПГ, отправени към тях от Росица Джамбазова, поетесата Елена Биларева, учители, класни ръководители и родители. 

Талантливата неврокопска поетеса Елена Биларева отправи посланието си към зрелостниците с прекрасното свое стихотворение "Питай Ной!“ и съвсем заслужено получи бурните аплодисменти от препълнената зала.

Радостта на всички родители и завършили ученици от получените дипломи бе очаквана и неподправена, а техните сърдечни и горещи пожелания към директора и целия учителски колектив бяха гимназията да продължава да произвежда качествено бъдеще за своите възпитаници, както го прави вече повече от 50 години.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK