Проф. Георги Михайлов в Сандански: Няма друга партия с толкова добра, ясна, точна и пълна програма за управление

Снимки: БСП

„Силата на програмата е в това, че тя е съставена след много проучвания, коментари и обсъждания“

„Няма друга партия в България освен БСП, която да разполага с толкова добре разработена, ясна, точна и пълна програма за управление на страната“, това каза по време на среща в Сандански водачът на листата на „БСП за България“ в 1 МИР Благоевград, проф. Георги Михайлов.

Той допълни, че силата на програмата е в това, че тя е съставена след много проучвания, коментари и обсъждания както с хората в страната, така и с тесни специалисти и професионалисти.

„Програмата, която сме подготвили, е толкова силна и конкретна, че бе представена от председателя на БСП преди изборите през април като програма на първите 100 дни управление. В нея има стимули за младите хора и семейства, за да останат в България, пакет от законови промени за хората с увреждания, индексиране на пенсиите, намаляване на ДДС върху лекарствата, осигуряване на по-добро и качествено здравеопазване и образование в страната ни“, обясни по време на срещата проф. Георги Михайлов.

За краткия живот на последния 45-и Парламент обаче, хората добре видяха и прецениха възможностите на различните партии и вярвам, че ще направят правилен избор на предстоящите избори на 11 юли, коментира още проф. Михайлов.

Като доказателство за това той посочи излязлото преди броени дни социологическо проучване за изборните нагласи, според което трите най-големи политически формации в момента са с почти еднакви резултати.

По време на срещата в Сандански бяха представени и тримата местни кандидати за народни представители, които ще се борят за доверието на избирателите в област Благоевград в листата на „БСП за България“. Това са Методи Атанасов, Христо Паралинов и Крум Костадинов.

В рамките на предизборната кампания ще направим всичко възможно, за да стигнем до повече хора в района, да чуем техните виждания и идеи, споделиха местните кандидати за народни представители. Има много неща, които могат да бъдат направени както в областта, така и конкретно за района на Сандански.

Един от най-големите проблеми, върху които трябва да съсредоточим усилията си е стабилизирането на икономиката и туризма, след пораженията нанесени от пандемията, коментираха още те. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK