Облачността се увеличава

Снимка: Infomreja.bg

След обяд и през нощта - превалявания от дъжд

Днес още преди обяд облачността от запад бързо ще започне да се увеличава. След обяд в Западна България ще превали дъжд, а през нощта срещу сряда превалявания ще има на отделни места и в останалата част от страната. Вятърът отново ще се ориентира от юг-югозапад и ще бъде до умерен, в Югоизточна България временно до силен. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°.

В планините ще духа умерен и силен югозападен вятър. Облачността от запад бързо ще се увеличи и след обяд в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над 1700-1800 метра сняг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността, първоначално висока, ще се увеличи. Ще духа умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 12° и 16°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна - по-ниско от средното за февруари.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 32 мин. и залязва в 17 ч. и 51 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 19 мин. Луната изгрява в 6 ч. и 10 мин. и залязва в 15 ч. и 10 мин. Фаза: два дни преди новолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK