Днес преди обяд на много места ще превалява дъжд

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 6 и 11 градуса

Днес ще бъде предимно облачно и на много места ще превалява дъжд. Ще има условия за образуване на поледици. След обяд от запад валежите бързо ще спрат и облачността ще се разкъса, най-късно в крайните югоизточни райони. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, привечер ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са между 6° и 11°.

Над планините облачността ще е значителна, с валежи от дъжд, през нощта и преди обяд над 1700 метра от сняг. Ще духа предимно силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Около и след обяд ще превали. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър, привечер ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за месеца и ще остане без промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 17 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 54 мин. Луната залязва в 09 ч. и 02 мин. и изгрява в 19 ч. и 30 мин. Фаза: два дена след пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK