Земеделец на 17 години стана хит в социалните мрежи

Снимка: Нова телевизия

Иван Иванов е ученик в 11-и клас и сам развива своята овощна градина

Едно от най-споделяните видеа в социалните мрежи през последните дни е на 17-годишно момче от Сандански. Иван Иванов сам развива своята овощна градина. Той разказва, че никога не се е притеснявал от своите връстници и с гордост говори за хобито си. Иван е твърдо решен да увеличава насажденията.

„От 7-8-годишен се занимавам със земеделие. Винаги ме е радвало и винаги, като се занимавам с градини, това ме кара да се чувствам добре”, казва Иван.

Той е ученик в 11-ти клас в Земеделската гимназия в Сандански. Щом свършат часовете, не отива в кафенета и заведения, защото силно го влече съвсем друго нещо. В близкото село Поленица Иван си има своя овощна градина, на която се е посветил изцяло.

„Много от приятелите ми са ми казвали: „Ти пенсионер ли си?”, „Ти луд ли си да се занимаваш с градина на тия години?”. Хорското мнение за мен не важи. Важно е какво иска моята душа. Човек, ако се влияе от хората, няма да стигне далеч”, посочва още Иван.

И така, без да обръща внимание на връстниците си, Иван не спира да полага грижи за дръвчетата си. Те са 90 на брой и за всяко младежът полага специални грижи. Опитът му вече не е никак малък и младежът добре знае какво да прави през земеделската година, за да бере хубави плодове наесен./ НОВА ТВ

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен10:37 - 21.10.2019
Браво!
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK