Младежи направиха жива верига пред Община Петрич (ВИДЕО)

Снимка: Infomreja.bg

Младежи направиха жива верига на пешеходната пътека пред сградата на Община Петрич. Блокирани са всички улици около кръговото кръстовище при общината.

Те влязоха и в спор с полицаи, опитващи се да потушат гражданското неподчинение.

Тази сутрин, както съобщи бТВ, близки на блъснатите от кола младежи на тротоар в Петрич блокираха главна улица в града. Те са единодушни, че момчето, шофирало автомобила, е правило дрифтове. Твърдението на полицията е обратното.

Според местните виновният, който е син на бивш полицай, има протекции, но това не може да обърне свидетелските разкази от трагедията.

Според девойка, стояла в близост до мястото на инцидента, 18-годишният шофьор няколко пъти „дрифтил“ по улицата и на третия път се врязал в младежите, които буквално били приклещени.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи вчера, под ръководството и наблюдението на Районната прокуратура в Петрич се води разследване на тежкия инцидент.

Понастоящем седемнадесетгодишно момче от с. Първомай и петнадесетгодишно момче от с. Тополница са настанени за лечение в МБАЛ-Югозападна, с опасност за живота. Момчето е с ампутиран крак. Според близки то ще бъде транспортирано в София и там ще бъде извършена още една операция.

Припомняме, че в Благоевград студенти и граждани направиха жива верига и поредица от бдения в памет на загиналата нелепо Фатиме през декември 2017 г. на ул. „Славянска“. Момичето бе повлечено от камион.

Още един трагичен инцидент разтресе това лято Югозапада, след като 6-годишният Мартин от Сандански почина. Детето бе премазано от 73-годишен шофьор на улица в Сандански, която в този момент, бе ограничена за движение на МПС.

 ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK