Децата на ДГ „Надежда“ - Хаджидимово, с грандиозен благотворителен концерт

Снимки: "Журналисти в действие"

С грандиозен концерт децата от ДГ „Надежда“ - град Хаджидимово, посрещнаха Великденските празници и помогнаха сами на себе си за построяването на детски площадки в двора на детската градина.

Залата на читалище „Яне Сандански“ беше препълнена от родители, роднини и хора, които искат да се насладят на прекрасните изпълнения на малчуганите, които показаха, че възрастта не е от значение, когато искаш нещо да постигнеш.

В концерта участваха децата от всички групи в учебното заведение, заедно с техните учителки. Бяха подготвени песни и танци, които оставиха без дъх цялата публика.

Гост на тържеството беше кмета на град Хаджидимово – Людмил Терзиев, който през цялото време се възхищаваше на прекрасните изпълнения на децата.

С песента „Да протегнеш на някой ръка“, изпълнена от всички деца и учителки от детската градина, заедно с директора – Дияна Манахова, се отбеляза края на спектакъла.

„Благотворителността е изява на определена гражданска позиция. Тя означава любов към другите и чувство за обща кауза на тези, които участват. Днес нашите деца се представиха страхотно и съм крайно щастлива, че толкова много хора ги уважиха“, сподели директора на ДГ „Надежда“ – Дияна Манахова пред Клуб „Журналисти в действие“

„Изключително съм щастлив и удовлетворен от това, което видях днес. Радвам се, че децата и учителките им се осмелиха да направят подобно нещо, защото успехът идва само тогава, когато се бориш за него“, каза заместник – директорът на СУ „Никола Вапцаров“ – Петър Воденов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK