КОВИД проверки в Благоевград: Нито едно нарушение не е регистрирано

Снимка: Infomreja.bg

Обект на проверките бяха автобусите

Масови проверки за спазване на противоепидемичните мерки на територията на град Благоевград бяха извършени от служителите в звено „Обществен ред и сигурност“ към Община Благоевград през вчерашния ден.

Обект на проверките бяха автобусите по редовните линии на градския транспорт на територията на града, съобщават от Общината.

Сред проверените автобуси и в двете посоки не е констатирано нито едно нарушение нито от страна на пътниците, нито от страна на служителите.

Напомняме, че екипи от Община Благоевград ще извършват проверки за спазването на противоепидемичните мерки на територията на града. Проверяващите ще следят за носенето на предпазни средства, спазването на отстояния и разделение на потоците, както и за носенето на предпазни маски в закрити помещения, в автобусите на градския транспорт, спазването на изискването за социална дистанция и спазването на ограниченото работно време на търговските обекти.

В зависимост от епидемичната обстановка строгите мерки може да бъдат променени.

Община Благоевград призовава за стриктно спазване на противоепидемичните мерки, за да запазим здравето на нас и нашите близки хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK