Новият председател на Общински съвет – Гърмен, е инж. Денислав Шенгов (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Минка Капитанова предаде символа на властта в общината на Феим Иса

Днес церемония по полагане на клетва от новоизбраните кметове и общински съветници се състоя и в Гърмен. На нея присъстваше управителят на област Благоевград – Бисер Михайлов. Обръщайки се към общинските съветници, той ги призова да спазват Закона за местното самоуправление и местната администрация и да работят така, че община Гърмен да продължава своето развитие.

След полагането на клетва, досегашният  общински кмет – Минка Капитанова, предаде символа на управлението на общината на новоизбрания кмет Феим Иса с думите: „Нека господин Иса да продължи ръководенето на община Гърмен в името на народа, нека да надгражда всичко това, което е започнато! Успешен мандат!“

Феим Иса благодари на всички, които са му гласували доверие, и изрази увереност, че онова, което е поето като ангажимент, ще бъде изпълнено с помощта на областната управа и на всички жители на общината.

Първото заседание на новия общински съвет беше ръководено от Ахмед Башев – най-възрастния от общинските съветници.

„Чест е за мен да съм днес тук и да дам всичко от себе си за благото на община Гърмен. Приканвам всички заедно с общи усилия и умения да решаваме проблемите на гражданите на община Гърмен и да оправдаем тяхното доверие, дадено на изборите“, каза той.

Ахмед Башев поздрави новоизбраните кметове и общински съветници, като им пожела крепко здраве и ползотворна работа.

На заседанието беше избрана тричленна комисия за избор на председател на Общинския съвет. Гласуването беше проведено тайно. Резултатът от него е – 17 гласа от всичките 17 възможни са за единственото постъпило предложение – председател на новия Общински съвет да бъде Денислав Шенгов.

Избраният с пълно единодушие председател на Общинския съвет – Денислав Шенгов, благодари на избирателите и на колегите си и добави:

„Смятам да наложа един тон на добронамереност, на професионализъм, на диалог с жителите на общината, да постигнем по-голям темп на работа за решаване на основните проблеми. След  4 години да застанем пред вас с широко отворени лица! Успех на всички!“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Чарулето Люманкови19:48 - 14.11.2019
Ай да играем на една игра който говори ще му запишем устата с тиксо а който покаже зъпче да хрупка цръвче пуу цънамъна а който придума да яде на кучето лукума.Кефиш ма Рамзеее голяма си откачалка.
чайника и тюфлега18:05 - 14.11.2019
офе полицайката мустева с кои ще си пие ракииката земи си главницата в гърмен тук не го изкаме нямаме полза таир питарив по добре се справя или ся джими ще е полицаи
Рибанци12:01 - 14.11.2019
Офе писна им на Рибанци да гледат едни и същи пу"ки майни да ближат на кметовете уювете нямат никакъв срам и достойнство като хора едни и същи боклуци без образование и интелект и се правят на нещо а само ги псуват хората а това са Джими Полицая,Ягнето Педофила,Долга Зайда,Ляшниците и други...Аман от едни и същи свиркаджий и бесрамници и тапанари не ги обгрижвай с внимание че хората се отвръщават от такива кърлежи и кметове.Успех за поста който си поел.
foh22:57 - 13.11.2019
eho bokluci nqma ba6ev nqma Minka samo( FEIM ISA )avsi4ki koito govorite za ribanci lo6o da go duhateeeeeeeeeeeeee

FACEBOOK