С водосвет дадоха старт на санирането на пожарната в Разлог

Снимки: Община Разлог

На церемонията присъства главен комисар Николов

Днес кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев официално даде старт на проекта за саниране на сградата на полицията и пожарната в града.
 
На церемонията присъстваха: Красимир Герчев, председателят на Общински съвет - Разлог - д-р Мария Копанарова, Иван Гюров - зам.-кмет по икономически и правни въпроси, инж. Венцислав Гърменов - зам.-кмет по социалните дейности, главен комисар Николай Николов - директор на ГДПБЗН, комисар Георги Пармаков - директор на РДПБЗН-Благоевград, старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на областна дирекция на МВР-Благоевград, инспектор Костадин Добрев – началник на РСПБЗН-гр.Разлог, Христо Арнаудов – началник на РПУ - Разлог, общински съветници, служители на общинска администрация – Разлог, служители на РПУ- гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог, жители и гости на град Разлог.
 
Проектът има за цел да постигне конструктивно възстановяване на сградата и изпълнени мерките за енергийна ефективност. Енергийните мерки, които ще бъдат приложени ще имат и допълнителен ефект - осигуряване на рентабилна експлоатация на сградите на държавната администрация, което ще позволи устойчиво да продължи управлението и поддръжката им.
Проектът се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014 -2020.
 
Една от основните цели е да се подобри енергийната ефективност на административни сгради публична държавна собственост, в които се помещават Районно управление "Полиция" – град Разлог и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” гр. Разлог”.
 
Изпълнението на проекта ще допринесе за: повишаване на комфорта на служителите в държавната администрация и хората, обслужвани там, осигуряване на по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда в съответствие с критериите за устойчиво развитие, намаляване на разходите за енергия на обществените сгради.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK