Затварят участък от улица „Славянска” заради полагане на асфалт

снимка: infomreja.bg, архив

Започва асфалтирането на ул. „Славянска” в Благоевград и два дни част от нея ще бъде затворена за движение. Участъкът, който ще бъде затворен от 21.00 часа на 30-и март до 21.00 часа на 2-ри април, е от ул. „Иван Михайлов” до ул. „Дойран”.

Довършителни ремонтни дейности  ще се извършват и във времето от 21.00 часа на 4-и април, до 20.00 часа на  6 –ти април, когато улицата отново ще бъде затворена за движение. През двата периода жителите и гостите на града могат да преминават през алтернативната  улица „Иван Михайлов”, която е успоредна на ул. „Славянска”.

Рехабилитаационните работи се извъършват по проект „Зелена и достъпна градска среда в Благоевград”.

В рамките на същия проект се ремонтираха ул. "Атон", ул. "Преслав" и нова велоалея, ул. "Панайот Волов", ул. "Гемеджиите" и ул. "Солунските атентатори". Проектът включва изграждане на велоалея от ул. "Броди" до ул. "Пейо Яворов", парк между ул. "Даме Груев" и река Бистрица.

Проектът „Зелена и достъпна градска среда в Община Благоевград” е финансиран по ОП „Регионално развитие” 2007-2013 г.  Договорът за строителство на  всички улици и велоалеи е на стойност 3 168 628,50 лв. с ДДС.

 

КОМЕНТАРИ

Чудесна работа!14:24 - 29.03.2014
Чудесна работа!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK