Икономов и Мацурев заедно регистрираха листата на ГЕРБ в ОИК-Банско

Снимка: ГЕРБ-Банско

Икономов: Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание - да продължа да работя

Кметът на Банско, Георги Икономов, общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Банско, Александър Мацурев, и кандидатът за кмет на Добринище - Петър Галчев, заедно регистрираха в Общинската избирателна комисия в Банско кандидатите на ГЕРБ за участие в местните избори.

Това официално постави края на моя втори мандат като кмет на Банско. Равносметката е отдавна направена - щастлив съм да живея и да се разхождам в Банско днес. Ако съдя по ежедневните си случайни и планирани срещи с вас, моите съграждани - харесвате го и вие. Все повече го харесват и гостите на града. Изграждането на всяка цветна алея, улица и сграда не просто съм планирал и следил внимателно, а съм преживявал със сърцето си. Защото красиво и проспериращо Банско беше моя цел като кмет, но и моя потребност като банскалия.

И понеже, както старата поговорка гласи "На хубавото лесно се свиква", знам, че много повече ще се очаква и изисква занапред. И съм го планирал. Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание - да продължа да работя. Прозрачно, ефективно и амбициозно, коментира Георги Икономов.

Той призна, че ще разчита на подкрепата и конструктивната дискусия с новия състав на Общински съвет, в който вярва, че ГЕРБ ще има мнозинство.

Листата е с пълен брой кандидати за общински съветници, общо 17. В нея намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и млади хора.

"Радвам се, че проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа, също е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, община Банско", каза още Икономов.

Ето и целия състав на листата на ГЕРБ-Банско:

Георги Иванов Икономов

Благой Георгиев Кишев

Костадин Иванов Загорчин

Евгения Йорданова Тренчева

Малин Иванов Бистрин

Иван Георгиев Тонин

Румен Любенов Пандев

Димитър Георгиев Даутов

Десислава Петрова Клечерова

Кадри Юсеин Туталъ

Елена Петрова Байракова

Марио Иванов Шопов

Емил Георгиев Терзиев

Сашка Димитрова Тодорова

Петър Славчов Сакарев 

Елеонора Кирилова Барякова

Димитър Николаев Проданичин

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK