Септември започва с летни температури

Снимка: Infomreja.bg, архив

Тази година месец септември ще започне с топло и слънчево време.

В събота ще бъде слънчево, с температури между 28 и 34 градуса, за София - около 29 градуса. В неделя температурите ще се повишат с още около градус и ще бъдат между 29 и 35 градуса.

Седмицата ще започне отново с високи температури и много слънце. Във вторник ще се заоблачи и ще има гръмотевични бури, предимно в Западна и Централна България, където и температурите ще се понижат с няколко градуса.

Очакваните максимални температури са в широк интервал – в Западна България ще бъдат между 23 и 26 градуса, за София около 23 градуса. В Северна България ще стигат до 31 градуса, в Южна – до около 33 градуса, а по Черноморието ще бъдат около 28-29 градуса.

В сряда се очаква да превали и прегърми на повече места в страната. Температурите ще се понижат още малко и ще бъдат между 20 и 28 градуса, за София около 22 градуса.

На празничния 6. септември температурите ще бъдат между 25 и 28 градуса, очаква се и валежите да спрат. В петък, събота и неделя времето ще се стабилизира, валежи не се очакват, ще има повече слънце, а и температурите ще бъдат приятни – между 26 и 30 градуса. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK