Засилен остава контролът в Благоевград за следене на противоепидемичните мерки

Снимка: Infomreja.bg

Дежурства към Оперативния щаб са до 14 юни

Дежурни лица от община Благоевград продължават да съблюдават, за спазване на указанията и схеми за движение по определени маршрути в градската градина при хотел „Ален мак“, парк Бачиново и парк „Даме Груев“.
 
Организацията с 20 дежурни лица на ден бе създадена от Община Благоевград от 4 май 2020 г. Графикът е изготвен с непедагогическия персонал от 13-те детските градини в Благоевград в часовия диапазон от 9,00 часа до 19,00 часа. Заместник-кметът по хуманитарни дейности д-р инж. Василиса Павлова поясни, че дежурните съблюдават за спазване на указателните табели и схеми за движение в парковете, както и за спазване на задължителните правила: носенето на предпазни маски, спазване на дистанция 2,5 м от други семейства. Забранява се: сядането на пейки, използването на детски и спортни съоръжения и пясъчниците, употребата на алкохол.
 
Дежурства към Оперативния щаб са до 14 юни, при промяна в епидемичната обстановка и разпоредбите на Министерство на здравеопазването, организацията ще бъде променена.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK