Кощунство! Мутри удариха с яйца майката на убития командос Шарков под прозорците на Борисов

Снимка: frognews.bg
Мутри замеряха с яйца майката на убития в Лясковец командос Емил Шарков. Това стана под прозорците на премиера Бойко Борисов пред МС и пред погледа на полицията.
 

Под обстрела на наглеците попаднаха всички членове на БОЕЦ и граждани, които излязоха на протест с искане Рибчева да не бъде гонена от ведомственото й жилище в ж. к. „Люлин”.  Хората издигнаха плакати: „Дом за Ваня“ и „Ваня, с теб сме!“.

Бяхме пред вратата на министерски съвет, но ни изгониха оттам. А имахме предварителна уговорка с жена, която се представи за секретарка на Борисов, да влезем и да разговаряме. Покрай нас мина цяла делегация, видя ни и вицепремиера Томислав Дончев, но не ни обърна никакво внимание. В един момент към нас дойдоха мутри и започнаха да хвърлят яйца.

Уцелиха Ваня Рибчева и много други протестиращи. Това стана пред очите на полицаите, които не си мръднаха пръста да ни защитят. Оказва се, че полицаите пазят министрите от нас. Пълна свинщина. Кочина”, каза възмутен пред Фрог нюз лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев. Той обясни, че Ваня Рибчева и Георгиев са внесли искане да се учреди Обществен съвет към правителството, който да се занимава с разглеждане на подобни казуси, като този на почернената жена.

Припомняме ви, че военно министерство даде едноседмичен срок на Ваня Рибчева да напусне ведомствения апартамент. Нито МВР, нито МО намериха решение на проблема, така че майката на Емил Шарков да не отиде на улицата.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK