"Пирин пее" - 4. и 5. август на Предел!

Снимка: Община Разлог

На 4 и 5 август на четирите сцени, разположени в прохода между Рила и Пирин, ще пеят и танцуват хиляди участници от областта. Съборът се провежда под патронажа на Председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Във вечерния концерт на 4 август от 20:30 часа ще вземат участие представителни групи от община Разлог. За всички любители на хорáта ще свири оркестър „Роял бенд“ от Благоевград, със солист Кинче Вълчева и специален гост Милко Бошнаков. Всички участници и гости ще могат да се насладят и да се наиграят на любимите български хорá.

На 5 август в 12:30 ще се състои финалният концерт на събора с участието на ансамбъл „Пирин“ и фолклорни групи от благоевградска област.

Община Разлог организира безплатен транспорт за желаещите да станат част от събора.

По маршрут Разлог – м. „Предел” от 08:30 часа до 12:00 часа и от 14:00 часа до 20:00 часа на 4. август, като последния автобус към Разлог ще тръгне в 22:15 часа. Безплатно ще бъде извозването и на 5. август от 08:30 часа до 12:00 часа, като последния автобус към Разлог ще тръгне в 14:30 часа. Всички автобуси тръгват от паркинга на читалището в Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK